gimnastic-banner-the-beat-challenge

80 niños hacen las pruebas del Nàstic

Uns 80 nens han participat aquest mes de maig a les proves per entrar a formar part de l'Escola del Nàstic. Enguany hi ha hagut una gran participació, sent la segona cifra més alta des de que es realitzen aquestes proves. L'ascens del Nàstic a primera divisió la temporada 2005-06 va fer que la cifra d'inscrits arribés als 90.

Durant dos dies, tots els jugadors, distribuits per edats, des de els 6 fins els 11 anys, han participat a les sessions d'entrenaments per accedir al club grana.

Aquestes proves tenien l'objectiu d'avaluar el nivell dels jugadors a través de exercicis i jocs dels diferents elements tècnics: habilitat, conducció, passada, control, regat i xut. Els entrenaments han estat dirigits pel coordinador de l'Escola, Fernando García i diferents entrenadors de la base grana.

El número de jugadors admesos a l'Escola es determinarà en funció del nivell dels jugadors, de les possibles baixes que puguin haver als equips o de la creació de noves places. Els no seleccionats a les proves quedaran en una llista de reserva per cobrir les baixes que puguin sorgir a l'inici de la propera temporada.

gimnastic-ucrania