Aquest matí s'ha fet la presentació oficial del nou cava del Nàstic, el Cava Adernats de la Vinícola de Nulles. El director general d'Adernats, el senyor Joan Castellví; el director general del Nàstic, el senyor Lluís Fàbregas; i el director comercial de la vinícola, el senyor Pere Gomés, han estat els encarregats de presentar l'acord pel qual Adernats passa a ser el cava oficial del Gimnàstic de Tarragona. Adernats posarà, doncs, el cava cada setmana al Museu presidencial i a la sala Club Empreses. A més, la marca comptarà amb presència al Nou Estadi en forma de publicitat estàtica i posarà els seus productes a la Botiga del Nàstic. Els socis, de la mateixa manera, comptaran amb promocions especials i ofertes que s'aniran anunciant al llarg de la temporada.
L'acte d'aquest matí ha començat a la sala de premsa i ha acabat al Museu, on els representants d'Adernats han brindat amb el president del Nàstic, el senyor Josep Maria Andreu, el conseller Jordi Virgili i la totalitat de la plantilla i el cos tècnic del primer equip.
La Vinícola de Nulles S.C.C.L. és el resultat de la fusió i hereva dels dos sindicats que originàriament es van constituir en la població de Nulles.
L’empresa conta amb una secció vinícola que és el cor de l’activitat productiva i una de crèdit destinada a exercir la funció de entitat financera, tant per a l’activitat vinícola com per als socis que la conformen.
La nostra filosofia és d’una banda la de crear riquesa i valor en favor del soci, al mateix temps que elaborar productes de la més alta qualitat que actuïn com ambaixadors i representants de nostre treball i dels socis que integren la cooperativa.
Els nostre valors són els de defensar i prestigiar l’activitat agrària, més concretament la del cultiu de la vinya i l’enologia, mitjançant una qualitat d’acord amb els més alts estàndards de mercat, volen elaborar uns vins assequibles a totes les butxaques i que ens permetin competir amb els més grans en tots els sentits.
Per això incorporem a poc a poc al nostre procés productiu les últimes tècniques per a poder estar a l’altura, amb l’objectiu de permetre al consumidor final gaudir del bon vi i aconseguir una justa remuneració per a l’agricultor.
Pretenem obtenir una distinció per als nostre productes en qualitat, al mateix temps que un atractiu preu que no danyi el mercat per desmesuradament desproporcionat o per malbaratar la nostra labor.