gimnastic-banner-the-beat-challenge

Adernats es converteix en el cava del Nàstic

Aquest matí s'ha fet la presentació oficial del nou cava del Nàstic, el Cava Adernats de la Vinícola de Nulles. El director general d'Adernats, el senyor Joan Castellví; el director general del Nàstic, el senyor Lluís Fàbregas; i el director comercial de la vinícola, el senyor Pere Gomés, han estat els encarregats de presentar l'acord pel qual Adernats passa a ser el cava oficial del Gimnàstic de Tarragona. Adernats posarà, doncs, el cava cada setmana al Museu presidencial i a la sala Club Empreses. A més, la marca comptarà amb presència al Nou Estadi en forma de publicitat estàtica i posarà els seus productes a la Botiga del Nàstic. Els socis, de la mateixa manera, comptaran amb promocions especials i ofertes que s'aniran anunciant al llarg de la temporada.

L'acte d'aquest matí ha començat a la sala de premsa i ha acabat al Museu, on els representants d'Adernats han brindat amb el president del Nàstic, el senyor Josep Maria Andreu, el conseller Jordi Virgili i la totalitat de la plantilla i el cos tècnic del primer equip.

La Vinícola de Nulles S.C.C.L. és el resultat de la fusió i hereva dels dos sindicats que originàriament es van constituir en la població de Nulles.
L’empresa conta amb una secció vinícola que és el cor de l’activitat productiva i una de crèdit destinada a exercir la funció de entitat financera, tant per a l’activitat vinícola com per als socis que la conformen.
La nostra filosofia és d’una banda la de crear riquesa i valor en favor del soci, al mateix temps que elaborar productes de la més alta qualitat que actuïn com ambaixadors i representants de nostre treball i dels socis que integren la cooperativa.
Els nostre valors són els de defensar i prestigiar l’activitat agrària, més concretament la del cultiu de la vinya i l’enologia, mitjançant una qualitat d’acord amb els més alts estàndards de mercat, volen elaborar uns vins assequibles a totes les butxaques i que ens permetin competir amb els més grans en tots els sentits.
Per això incorporem a poc a poc al nostre procés productiu les últimes tècniques per a poder estar a l’altura, amb l’objectiu de permetre al consumidor final gaudir del bon vi i aconseguir una justa remuneració per a l’agricultor.
Pretenem obtenir una distinció per als nostre productes en qualitat, al mateix temps que un atractiu preu que no danyi el mercat per desmesuradament desproporcionat o per malbaratar la nostra labor.
 

gimnastic-ucrania