gimnastic-esports-banner
logo-nastic-vermell

NÀSTIC eSPORTS

El Nàstic va anunciar l’octubre de 2016 que competiria en els esports electrònics (eSports) convertint-se en un dels equips oficials espanyols pioners en participar en una competició del joc EA SPORTS FIFA en la modalitat Clubes Pro, on participen 11 jugadors en cada equip.

Els tres primers capitans a la Liga Virtual Football Organization (VFO) de Fifa 17 van ser Miguel Ángel Checa Pardo “Miguelcheca” (PS4), Germán Toledo Tàpia “Kapit4n S4lami” (XBOX) i Jordi Valls Solé “Malix” (PC) per començar la primera temporada el gener de 2017.

El mes de març de 2018, un jugador real del primer equip, Rafael Jiménez Jarque “Fali”, es va convertir en el primer futbolista professional en defensar el mateix escut en les dues disciplines: la real a LaLiga 1|2|3, i l’electrònica, com a capità de l’equip a la plataforma de PS4.

El novembre de 2018, el Nàstic comença a competir també en la modalitat d’1vs1 a la Virtual LaLiga eSports Santander, campionat creat per LaLiga i Electronic Arts, on competeixen els millors equips del futbol professional del país. El jugador del Vendrell, David Blázquez “Pro_Kaiiseer”, és el primer jugador professional escollit pel Nàstic per disputar la segona edició de la competició.

En l’actualitat, s’han disputat quatre temporades a la VFO i el Nàstic eSports milita a la Primera Divisió de PC i a la Segona Divisió a la plataforma de PS4.

EQUIPS NÀSTIC eSPORTS

logo-nastic-vermell

ÚLTIMES NOTÍCIES

ActualitateSportsHome

El Nàstic eSports d’ XBOX fa història amb un pentacampionat

La Champions VPL per tancar una temporada única

Llegir més
ActualitateSportsHome

Resultats futbol base (5 i 6 de juny)

11 victòries en 17 partits del Planter Grana

Llegir més
ActualitateSportsHome

Campions de la Lliga Espanyola de Clubs Pro en PC

Primer títol de la temporada

Llegir més