logo-nastic-vermell

VOLUNTARIAT GRANA BASF

El Voluntariat Grana neix per donar resposta a les persones que volen aportar el seu esforç, il·lusió i dedicació a diferents accions esportives i socials promogudes pel Gimnàstic de Tarragona.

Per a ser Voluntari Grana només s’ha omplir el següent formulari i el club es posarà en contacte amb la persona interessada per a concretar les accions on participaran.

PROGRAMA D'ACCIÓ VOLUNTÀRIA

LALIGA GENUINE SANTANDER

LALIGA GENUINE
SANTANDER

SUPORT PARTITS FUTBOL

SUPORT PARTITS
FUTBOL

SUPORT SECCIONS CLUB

SUPORT SECCIONS
CLUB

ACCIONS SOCIALS

ACCIONS SOCIALS

COM FORMAR PART?

16-anys

SER MAJOR DE 16 ANYS

full-compromis

FULL COMPROMÍS VOLUNTARIAT GRANA

Descarrega el document i porta’l signat a les oficines del Nàstic.

certificat

CERTIFICAT DE DELICTES DE NATURALESA SEXUAL

Demana’l online aquí o presencialment a la Subdelegación del Gobierno (Pl. Imperial Tarraco, Tarragona). Si vols, el podem demanar nosaltres al teu nom. Descarrega i omple el següent document i porta’l a les oficines del Nàstic.

formulari-web

FORMULARI WEB VOLUNTARIAT

Omple el formulari de Voluntariat Grana amb les teves dades. Un cop hagis fet la sol·licitud rebràs un correu electrònic de benvinguda amb tot el procediment a seguir per completar la teva inscripció com a Voluntari Grana.

formacio

FORMACIÓ I VISITA AL MUSEU DEL NÀSTIC

El programa de formació del Voluntariat Grana consta d’una xerrada de benvinguda al Museu del Nàstic i una jornada de capacitació per poder desenvolupar la seva acció voluntària amb garanties.

SUMA'T AL GRANA

Fes-te Voluntari

Fes-te Voluntari

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ