logo-nastic-vermell

NÀSTIC GENUINE

EL MILLOR EQUIP DE LA HISTÒRIA DEL NÀSTIC

El NÀSTIC GENUINE és l’equip de futbol del Gimnàstic de Tarragona per a nens i nenes amb Discapacitat Intel·lectual (DI).

“El millor equip de la història del Nàstic” en paraules del president grana, Josep Maria Andreu, va néixer fruït d’un somni: veure el Rubén i l’Álvaro jugant a futbol amb la samarreta del Nàstic. Tots dos eren seguidors des de feia anys, d’aquells que no es perden mai un partit. I el Nàstic volia que ells també poguessin sentir el que representa vestir els colors del club del seu cor.

El 30 d’abril de 2016, el NÀSTIC GENUINE arrencava amb més de 50 jugadors; l’estiu de 2017 el club organitza la Champions Genuine amb la presència d’equips nacionals i internacionals i, en paral·lel, després de presentar el projecte a Madrid, LaLiga anuncia la creació de LaLiga Genuine, que va començar la temporada 2017/2018 amb 18 equips. El Nàstic era el promotor de la primera lliga per a DI i Tarragona es converteix en una seu fixa de la competició.

El somni d’una tarda de futbol al Nou Estadi s’havia convertit en una realitat. El Rubén i l’Álvaro, que són els capitans de l’equip, juguen contra els millors equips defensant els seus colors, els colors del Nàstic.

logo-nastic-vermell

ÚLTIMES NOTÍCIES

ActualitatGenuine

A punt per compartir i competir en la 3a Fase de LALIGA GENUINE 23/24

Un total de 22 equips jugaran a la Ciudad Deportiva Javier Pérez del CD Tenerife

Llegir més
ActualitatGenuine

El Nàstic, al capdavant de la classificació del Fair Play de LALIGA GENUINE 23/24

Quíntuple empat al liderat del Grupo Inclusión

Llegir més
ActualitatGenuine

Tot a punt per a la 2a Fase de LALIGA GENUINE 23/24

Un total de 22 equips jugaran a la Ciudad Deportiva Bahía de Cádiz

Llegir més
gimnastic-genuine-celebracio
gimnastic-genuine-entrada-equip