AE Prat 0-0 Nàstic

El Nàstic ha empatat aquest migdia al camp del Sagnier,al Prat, en un partit sense gols. Els grana han merescut més en un encontre on, excepte el primer quart d'hora de la represa, ha tingut en els jugadors de Javi Salamero els clars dominadors.

Tot i que les ocasions clares han brillat a la primera part per la seva absència, el Nàstic ha dominat el partit en control, possessió i arribades. Els de Javi Salamero han saltat a la gespa del Sagnier amb la consigna clara. Des de la pressió a dalt, els tarragonins s'han fet amos i senyors de la pilota i han anat arribat, poc a poc, a la porteria de Toni. Primer ho ha intentat des de lluny Calderón. Era el minut quatre i els grana feien el primer avís. Poques accions han arribat a les mans de Ruben, que ha vist com tot el perill dels locals arribava a pilota aturada. A la mitja hora de joc el Nàstic ha disposat de tres accions de perill seguides, però en cap de les tres ha trobat la xarxa de la porteria pratenca. La darrera de la primera meitat ha estat per Rodri, però la rematada del mig valencià del Nàstic ha sortit per sobre del travesser de la porteria local. D'aquesta manera s'ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

Els primers minuts de la represa han tingut a l'equip local com a gran dominador. El Nàstic, però, molt ordenat en defensa, ha aturat totes les embrenzides dels pratencs. En el minut 61, quan el Nàstic ja havia recuperat l'atac i el control ha arribat la lesió de Marcos. El davanter ha abandonat el terreny de joc i en el seu lloc ha entrat Dani Quintana. Amb el pas dels minuts Salamero també ha donat entrada a Haro i De Lerma, que han ocupat el lloc de Bueno i Rodri.

Al minut 86 una doble ocasió de David Haro ha acabat primer al pal i després amb una gran estirada del porter Toni. Tot i alguna opció més de marcar, cap dels jugadors grana han pogut desfer l'empat inicial i el xiulet final ha repartit un punt per cada equip.

El Nàstic tornarà a jugar diumenge vinent a casa contra el Reus Deportiu.