gimnastic-banner-the-beat-challenge

Andreu lidera el retorno de la ilusión

Qui fou president del Nàstic en l'ascens a Primera, Josep Maria Andreu, ha tornat a agafar avui les regnes del consell d'administració, presidint un nou consell i un projecte basat en la responsabilitat, l'honestedat, el compromís, l'esforç i la il·lusió. D'aquesta manera, i davant de socis, accionistes i institucions, els nous dirigents de la Societat Anònima han presentat un pla estratègic a cinc anys vista amb els objectius més que clars.

Josep Maria Andreu, en una presentació que ha estat el plat principal de la Junta d'Accionistes, ha posat damunt de la taula les bases d'un nou Nàstic que vol recuperar els valors i el prestigi que fa uns anys tenia aquesta entitat. Recuperar la LFP, sanejar la societat i tornar la il·lusió a la massa social són les línies mestres d'un projecte humil però ambiciós.

El nou president ha repassat davant dels propietaris els eixos principals del seu projecte, analitzant un per un els pilars d'aquest: l'esportiu, l'econòmic i el social.

Pel que fa a la vessant esportiva, Josep Maria Andreu ha fixat l'objectiu immediat de tornar a la LFP, no renunciant a mig termini l'intentar tornar al somni que es va acomplir l'any 2006, el de l'ascens a la lliga de les estrelles. Per aquest projecte es comptarà amb José Sicart a la direcció esportiva i Kiko Ramírez a la banqueta, un dels grans anuncis de la nit. Kiko, a més, estarà acompanyat per Jesús Maria Serrano, Jordi Abella i Adolfo Baines. La base d'un projecte esportiu que posa la gent de la casa a la primera línia, passant de les promeses als fets. Amb tot, el nou president ha deixat clar que si estan allà és per ser de la casa, però sobretot per la seva vàlua professional. Andreu els ha definit com gent de total confiança i amb mèrits suficients per assumir aquest nou repte.

En l'aspecte econòmic, Josep Maria Andreu ha definit la situació com a 'complicada però controlada'. El president ha explicat que, malgrat les dificultats, la feina que ha fet el consell, en col·laboració amb el director general Lluís Fàbregas, fan que la situació a dia d'avui estigui controlada i es pugui mirtar al futur amb garanties. Andreu ha explicat que l'ampliació de capital, l'ajornament del deute, el pacte Nàstic-LFP-AFE o la reducció en un 87,5% de les despeses en tres anys, són punts determinants per traçar un projecte basat en la viabilitat i el sanejament de la SAE.

Pel final Andreu ha deixat el més important, la gent del Nàstic; l'àrea social. En aquest apartat el president ha deixat clar que l'objectiu és tornar a il·lusaionar l'afició a base de treball, resultats i alegries. Josep Maria Andreu ha explicat també que és el moment de retornar el Nàstic als socis, per la qual cosa es destinaran 100€ de cada carnet a accions, i així els socis seran els propietaris reals d'aquesta societat.

Andreu també ha presentat la nova campanya d'abonaments, sota l'eslògan 'Tornarem'. Una campanya que vol tornar l'equip el més aviat possible a la LFP però que ho vol fer a base de recuperar els valors que en el seu dia van fer gran aquesta entitat. Una campanya que, malgrat el manteniment dels preus per necessitat, ofereix grans avantatges als socis per tal que puguin abaratir el seu abonament mitjançant noves accions que facin, al final, més gran la massa social del club més antic de l'estat espanyol.

Andreu ha tancat la seva ponència enmig d'aplaudiments i missatges de suport en un torn de pregs i preguntes farcit de missatges d'ànim. Quorum absolut en una sala que ha marxat convençuda de quin és el camí de tornada, que ha començat avui mateix

gimnastic-ucrania