Ascó – Nàstic

El Nàstic ha jugat aquesta tarda el primer amistós de la temporada lluny del Nou Estadi. Ho ha fet a Ascó, on els locals han vençut per la mínima amb un gol d'Ermengol en el minut 15, després d'un malentès a la defensa tarragonina. L'entrenador del Nàstic ha tornat a fer servir dos onzes totalment diferents a la primera i a la segona meitat, donant 45 minuts a tots els convocats.

Santi Castillejo ha alineat d'entrada a Tomeu, Calavera, Xisco, Joel, Verdú, Beñat, Sabaté, Jordi Pablo, Querol, Lago Júnior i Perera. En aquesta primera meitat els grana s'han vist sorpresos pel gol dels locals, que ha arribat en el minut 15. Una mala cessió de Joel Coch l'ha aprofitat Ermengol per encarar Tomeu i superar-lo en l'u contra u. Ja a les acaballes l'empat ha estat a punt d'arribar de les botes de Perera, però el seu xut llunyà s'ha estavellat al travesser de la porteria de Sergi. Minuts abans també ho havia intentat Xisco amb un xut des del seu propi camp, que a punt també ha estat de sorprendre el porter de l'Ascó.

A la segona part el Nàstic ha sortit amb un onze totalment renovat amb Reina, Juanjo, Viale, Aleix, Via, David Sanchez, Molin, Javi Martínez, Giner, Tortosa i Marcos. Els grana han agafat el control total del partit i les ocasions han començat a arribar. Giner, Marcos i Javi ho provaven, però trobaven un cop i un altre el porter local. Les dues darreres grans oportunitats per empatar les ha tingut Marcos, però el seu cop de cap ha marxat fora primer i, despés, el seu xut des de fora de l'àrea ha fregat el pal.

El proper partit del Nàstic serà dissabte al Nou Estadi contra el Real Zaragoza, en la que serà la setena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona. El matx serà a les 20:30h.