At. Balears 1-1 Nàstic

Primer empat d'aquesta lliga del Nàstic. Els grana han dominat el partit en joc i ocasions, però el gol de Verdú ha estat contrarrestat per una diana de Capó. En el descompte l'àrbitre ha anul·lat un gol de Beñat.

La primera part ha tingut dos noms propis: el del Nàstic i el de Xavi Ginard. Els grana han estat els dominadors absoluts del joc i de les ocasions, però el porter local ha evitat, un vegada i una altra, que les rematades dels tarragonins es convertissin en gol. La primera ocasió dels de Santi Castillejo ha estat per Jesús Perera. El davanter extremeny ha rematat a la mitja volta des de dins de l'àrea, però el seu xut l'ha desviat el porter mallorquí. Pocs minuts després ha estat Marcos qui ha fet lluir Ginard. En aquesta ocasió el xut del davanter del Nàstic l'he enviat a córner el porter local amb la punta dels dits.

No desistia el Nàstic, que atacava constantment i posava setge sobre la porteria balear. La més clara, però, ha arribat instants abans de la mitja part. Aquest cop, la rematada amb el cap de Marcos, ha fet volar Ginar, que ha tret la pìlota de l'escaire de la seva porteria. Així, doncs, tot i la superioritat grana s'ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

La segona meitat ha començat amb els mateixos protagonistes i el mateix guió. Els grana han seguit posant la directa i, en el minut 59 ha arribat el gol tarragoní. Un córner servit per Verdú ha acabat al fons de la xarxa de la porteria de Ginard.

Just després del gol Santi Castillejo ha donat entrada a David Sánchez, que ha substituit Jesús Rubio. Amb el gol grana els locals han fet un pas endavant i, en el 71, Pedro Capó ha empatat el partit després d'una bona jugada de Thiago per banda.

Al minut 75, el tècnic grana ha donat entrada a Querol, que ha substituit Jesús Perera.Només entrar, el davanter David Querol ha tingut una oportunitat, però no ha arribat a la rematada per ben poc.

En el temps de descompte l'àrbitre ha anul·lat un gol a Beñat, que hagués suposat la victòria del conjunt grana. El proper partit de lliga dels tarragonins serà diumenge vinent al Nou Estadi contra l'Ontinyent.