Badalona 2-0 Nàstic

El Nàstic ha caigut derrotat al camp del Centenari pel Badalona, que s'ha avançat abans de la mitja hora de joc. Els locals han ampliat l'avantatge a l'inici de la represa, deixant el partit gairebé sentenciat. L'àrbitre ha anul·lat un gol a Perera i els grana no han pogut evitar la derrota contra l'equip de Luis Blanco.

Tot i que el domini de la pilota en els primers minuts ha estat clarament grana, les ocasions més clares i, conseqüentment el gol, han caigut pel bàndol local. En els primers minuts de matx, Manu Reina ja ha salvat el primer gol del Badalona amb una bona estirada a terra en una rematada de cap. Instants després un xut llunyà d'Abraham ha tornat a posar a prova el porter malagueny. Després d'aquestes dues ocasions, però, els tarragonins han fet un pas endavant i han buscat més la porteria del conjunt badaloní. Aquest pas no ha estat definitiu i, en el minut 27, després d'una contra dels blaus ha arribat el gol d'Abraham. Una gerra d'aigua freda sobre el cap dels homes de Castillejo, que han tornat a recuperar la possessió però han seguit sense generar perill evident sobre la porteria de Marcos. Al descans s'hi ha arribat amb l'avantatge per la mínima dels de Luis Blanco.

Tot i que el Nàstic ha sortit més fort a la represa i ha intentat posar setge sobre la porteria badalonina, al minut 53 ha arribat el segon gol local. Abraham ha aprofitat un refús de Reina per emputjar al fons de la xarxa la segona diana blava. Just després del gol, Castillejo ha fet un triple canvi, donant entrada a David Sánchez, Jean Luc i Querol als llocs de Jesús Rubio, Molina i Lago Junior. Al minut 65, l'àrbitre ha anul·lat un gol de Perera per un suposat fora de joc, fet que ha evitat que els grana retallessin distàncies. I en la darrera mitja hora, malgrat s'ha disposat d'alguna ocasió de gol en les dues àrees, ni tarragonins ni badalonins han fet moure el marcador.

Al final, 2-0 a favor dels locals i el Nàstic que haurà d'esperar una setmana més per trencar la ratxa de tres partits sense guanyar.