Badalona 2-2 Nàstic

El Nàstic ha esgarrapat un punt avui del camp del Centenari de Badalona, retallant-ne un sobre la distància amb la zona de playoff. Malgrat això, els grana han marxat amb un regust agredolç, ja que que un segon penal dubtós xiulat a favor del conjunt local ha desembocat en no aconseguir la victòria.  Els grana han començat el partit molt forts en tots els aspectes del joc. El perill arribava per banda i trobava sempre o Marcos o Perera, que portaven de cap la defensa local. Al minut 15 ha estat el davanter balear, Marcos Jimenez de la Espada, qui avançava els grana des del punt de penal. El domini era visitant i els 400 aficionats tarragonins no paraven d'animar des de la graderia del Centenari. Però al minut 29 Xavi ha empatat també de penal. Tocava remar i seguir-ho intentant, i aquest ha estat el guió de Javi Salamero, que al minut 32 ha tornat a trobar premi. Marcos ha definit a la perfecció una jugada de Javi Martínez per banda dreta. Amb l'1 a 2 s'ha arribat al descans, tot i que en l'últim suspir l'àrbitre ha anul.lat un gol del Badalona, per falta en la rematada. La segona part, però, ha canviat el guió. Els locals han sortit més forts i, amb els minuts, han posat setge sobre la porteria de Ruben Perez. Malgrat les embrenzides escapulades, la defnsa grana controlava els temps de l'encontre. Ha estat aleshores quan ha tornat a aparèixer l'àrbitre. I és que el col.legist ha vist un penal de Viale més que qüestionable, en el qual ha arribat l'empat i l'expulsió del central del Nàstic.  El 2-2 ha restat inmòbil i elsngrana s'han hagut de conformar amb un punt.