gimnastic-banner-the-beat-challenge

Bon paper dels grana amb la catalana

Els grana Calavera, Toldrà i Chiri van participar dels amistosos d’ahir de les respectives preseleccions catalanes quallant, tots tres, molt bones actuacions.

Els grana Calavera, Toldrà i Chiri van participar dels amistosos d’ahir de les respectives preseleccions catalanes quallant, tots tres, molt bones actuacions.

Chiri, va ser titular amb la sub16, i va ser peça clau de la victòria contra el Barça. El tarragoní va aconseguir un gol i va sumar dues assistències, en un partit en que la selecció es va imposar, en joc i gols, als blaugranes. El jove del planter valorava molt positivament el matx d’ahir i la seva participació amb el combinat català. “El Barça és un molt bon equip, molt difícil de superar però hem fet un molt bon partit contra ells. Estic molt content, a nivell personal,  per haver ajudat a l’equip amb el gol i les dues assistències. Jugar amb la catalana és sempre una experiència molt positiva, si a més les coses surten bé això dona esperances de cara a poder ser convocat més vegades”.

Calavera i Toldrà també van tenir minuts importants amb la catalana, en aquest cas amb la Sub-18. Josep va ser titular i Xavier va sortir a la segona meitat, fent tots dos un partit força complet, malgrat la derrota. Toldrà destacava la superioritat catalana, en un partit en que el marcador no fa justícia al joc desplegat. “Crec que el marcador no reflecteix el partit. Vam ser superiors a ells en diversos períodes del partit i al final van ser petits detalls els que van marcar la diferència”. Calavera, de la seva banda, coincidia amb l’anàlisi del seu company. “Va ser un partit molt complicat, com sempre quan jugues contra el barça, però vam saber competir molt bé. Fins hi tot, vam tenir bastantes més ocasions que el barça”.

Tot i no ser la primera convocatòria pels dos juvenils del Nàstic, els grana valoren molt positivament l’experiència, ja que consideren que els ajuda a millorar i a seguir creixent com a jugadors.  “Anar convocat amb la catalana és sempre una motivació extra per seguir treballant i donant el màxim amb el nostre equip. És una molt bona oportunitat per seguir sumant experiències”, apunta Toldrà. Per Calavera, que ahir va formar part de l’11 inicial, la crida de la selecció també és sempre molt positiva. “Estic molt content per la confiança del seleccionador, sortir de titular sempre fa il·lusió. Saber que compten amb nosaltres ens anima a seguir treballant al màxim per tornar aquesta confiança cada cop que ens convoquen”.

El partit d’ahir va tenir un component sentimental afegit per Toldrà, ja que el jove del planter va poder competir contra els que havien estat els seus companys. I és que, el tarragoní, va jugar al cadet del Barça, tenint per companys molts dels que ahir eren els seus rivals. “Sempre és bonic retrobar-me amb els meus antic companys. Guardo bons amics al Barça i sempre que coincidim sobre la gespa és bonic”.

Els tres jugadors seguiran ara treballant de valent amb els juvenils del Nàstic per assolir l’objectiu de la permanència, tant a Divisió d’Honor com a Nacional I esperant, pacients, que el seu treball els permeti tornar a gaudir de la trucada de la catalana.

gimnastic-ucrania