gimnastic-banner-the-beat-challenge

Cap amunt, sempre amunt, Pobla!

Sota el lema ‘Cap amunt, sempre amunt, Pobla!’ el filial del Nàstic ha presentat aquest dijous el cartell pel partit de la primera ronda del playoff d’ascens a 2ª B. El cartell s’ha començat a distribuir des d’aquest mateix matí entre el municipi i rodalies per intentar aplegar davant del Laredo el màxim de públic possible. Kiko Ramírez, tècnic poblenc assegura que ‘el paper dels afeccionats que vinguin passat demà és fonamental, així es va demostrar l’any passat davant del Constància amb el suport incansable que ens van donar durant els noranta minuts de joc’.

Per la seva part un dels capitans de l’equip, el migcampista Víctor Oribe vol fer una crida des del vestidor cap al públic ‘dissabte hi ha dos finals de Champions, la del Bayer-Chelsea i la nostra. Són 180 minuts els que jugarem contra el Laredo però aquests primers noranta poden ser decisius per deixar-la encarrilada i ho hem de fer entre jugadors i públic’. A nivell institucional, Lluís Tatay, com a vicepresident primer del CF Pobla de Mafumet afirma que ‘esperem que les graderies dissabte facin goig, és un orgull pel poble i pel club poder gaudir d’aquesta festa futbolística’.

El CF Pobla de Mafumet espera captar molt públic per dissabte en el partit d’anada que l’enfrontarà a les 18;00 h. a la Sociedad Deportiva Laredo. Recordem que els preus són de 10 euros pel públic general i de 5 euros per dones i jubilats. La Pobla ha confirmat aquest mateix matí que obrirà els accessos a l’estadi una hora abans de l’inici d’aquest.
 

gimnastic-ucrania