gimnastic-banner-the-beat-challenge

Catalunya, amb els tres grana, a la Fase Final

Les Seleccions Catalanes SUb-16 i Sub-18 passen a la següent fase dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Les Seleccions Catalanes SUb-16 i Sub-18 passen a la següent fase dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

La Selecció Sub-16, amb el grana Chiri coma  titular, va guanyar els seus dos enfrontaments d’aquesta segona fase. El combinat català es va imposar divendres a València per 2 a 0, i diumenge va superar a Múrcia per 3 a 1. Amb aquestes dues victòries, els catalans van passar ronda i disputaran, properament, una nova fase del campionat estatal.

De la seva banda, la Selecció Sub-18 també es va classificar, si bé en aquest cas amb un empat i una victòria. L’equip, que comptava amb els grana Josep Calavera i Xavier Toldrà, va guanyar divendres a València, per un clar 3 a 1. A la mitja part els catalans ja dominaven amb claredat 3 a 0. En aquest primer partit els dos jugadors del Juvenil A del Nàstic van saltar a la gespa en l’11 inicial. El diumenge, contra Múrcia, els locals van fer suficient un empat a 1 per passar de ronda. La classificació, però, no va ser pas senzilla i és que els visitants, molt tancats durant tot el partit, van estar a punt de donar la sorpresa. El poc espai entre les línies defensives murcianes feia impossible el joc de combinació català, a més, un gol en l’única aproximació clara que van tenir, els va posar el partit molt de cara. La convicció dels catalans fins al darrer instant va fer justícia al joc desplegat amb un empat que donava la classificació.

Els dos representants grana a la Sub-18 valoraven molt positivament el joc de l’equip i la seva participació amb la Catalana.

Josep Calavera: “Hem rendit a un molt bon nivell. Contra València vam fer un molt bon partit contra un rival  complicat. I contra Múrcia vam haver de suar per aconseguir la classificació. A nivell personal estic molt satisfet amb el meu treball i amb la confiança que em dóna el cos tècnic. He estat titular els dos partit, el que em fa estar molt orgullós, més tenint en compte que sortia d’una lesió. Les sensacions han estat molt bones en tot moment i estic molt content”.

Xavier Toldrà: “Hem estat superiors al rival en els dos partits, si bé contra Múrcia se’ns va posar la cosa complicada i no vam poder passar de l’empat. Estic molt content d’haver pogut participar una vegada més amb la selecció. Sempre és bonic representar a Catalunya i és tot un plaer poder jugar aquestes fases. Estic content de la participació i crec que cada vegada em trobo millor amb els companys. Ara toca pensar en el Juvenil del Nàstic i en el partit del cap de setmana en que tan sols ens val la victòria per sortir de la part baixa”.

El representant grana a la Sub-16, Chiri, també destacava molt positivament la seva participació. “Estic molt content per haver pogut ajudar a l’equip en la classificació per la següent fase. Hem fet dos bons partits i hem superat a una de les seleccions més fortes com és València. Múrcia tampoc ens va posar les coses fàcils però vam ser capaços de fer un bon partit. Estic molt content a més pels minuts que m’han donat, és una gran experiència i espero poder repetir i aportar encara més”.

gimnastic-ucrania