CD Binissalem 0-3 Nàstic

El Nàstic ha guanyat aquesta tarda al municipal de Binissalem per 0-3, amb dianes de la parella golejadora del Nàstic, Marcos (2) i Perera. Javi Martínez, Benito i Aaron Bueno han estat els assistents. Amb aquests tres punts el Nàstic ja en suma 39 i és a la classificació.

El partit ha començat pel conjunt de Javi Salamero, ja que en el minut 4 s'han avançat amb un gol de Marcos Jimenez de la Espada. El davanter mallorquí ha culminat una jugada a la contra de Jesús Perera. Amb aquest gol Marcos ja en suma 10 en aquesta temporada, sis en la segona volta.

La resta de la primera part ha estat marcada pels intents de jugar directe dels locals i els de controlar la pilota dels tarragonins. Mentre que els grana han aguantat bé les embrenzides balears, les ocasions més clares han estat per Jesús Perera. Primer el d'Olivenza ha rematat en una bona aproximació i, després, ha estat a punt de trobar el camí del gol en una bona jugada per banda de Javi Martínez en el minut 36. Malgrat això, el marcador ha restat immòbil fins al descans, que l'àrbitre ha xiulat puntualment, fins i tot sense deixar que els de Javi Salamero llencessin un córner a favor que els havien assenyalat.

La segona part ha començat amb la mateixa efectivitat que la primera. Si primer, en el minut 9 de la represa, Javi Salamero ha donat entrada a Aaron Bueno per Arnau, tres minuts després, en el 57, Perera ha rematat una centrada de Benito al fons de la xarxa. El d'Olivenza també anotava així el seu desè gol en aquesta lliga. El Nàstic canviava el guió i, a més dels gols, posava el control total de la pilota i del partit.

Cinc minuts més tard arribaria el tercer. Una bona assistència d'Aaron Bueno l'aprofitava Marcos Jimenez de la Espada per fer el tercer i suma el seu onzè gol. Amb el tercer el partit quedava pràcticament sentenciat. Al minut 65 Javi Martínez ha vist una targeta groga que l'impedirà viatjar al camp de l'Atlético Baleares aquest diumenge.

Ja al 70 de joc Salamero ha fet dos canvis consecutius, primer ha entrat Haro per Marcos i, un minut després, Virgili per Perera. Amb el 0-3 s'ha arribat el final i el Nàstic s'ha apuntat tres punts més al seu compte particular.

Amb aquesta victòria el Nàstic ha escalat quatre llocs a la taula de classificació i diumenge visitarà a les 12h el camp de l'Atlètic Balears.