gimnastic-banner-the-beat-challenge

CEIP Josep Nin de Salomó

La segona visita del divendres s’ha realitzat al CEIP Josep Nin de Salomó. La rebuda als jugadors del Nàstic ha estat multitudinària, ja que més de 60 nens i nenes del col·legi han estat presents en aquesta última visita de la setmana.

Els representants de la primer equip han estat ‘Piojo’ Hernández, Adri Cuevas, Iván Aguilar i Alberto Varo. Els jugadors han signat autògrafs als alumnes del col·legi i, a més, han regalat dues pilotes també signades, com a la resta d’escoles, al CEIP Josep Nin. Els nens i nenes presents han realitzat diverses preguntes personals als jugadors, com ara el lloc de naixement, els equips on han jugat i, fins i tot, quin sou tenien. Els futbolistes, per la seva part, han recomanat que estudien força perquè és molt important per al seu futur. Per acabar la sessió, els alumnes i els quatre futbolistes grana han jugat a futbol al pati de l’escola durant uns trenta minuts aproximadament.

La campanya ‘Nàstic a les escoles’ continuarà d’aquí a deu dies, quan els alumnes de les escoles finalitzen les vacances de Setmana Santa. 

gimnastic-ucrania