Celta 3 – 1 Nàstic

El Nàstic no ha pogut tornar amb punts a les butxaques de la seva visita a Balaídos. Un Celta molt efectiu i una decisió desafortunada en el segon gol dels balu cel han decantat la balança en contra d'un Nàstic que buscarà tancar la permanència al Nou Estadi.

El resultat no ha fet justícia al Nàstic a la primera meitat. Tot i que els grana no han perdut en cap moment el control del matx, el Celta ha fet molt de mal en les seves arribades. En el minut 14, i després d'un error defensiu dels tarragonins, Iago Aspas ha marcat el primer pels locals. Tot i el gol, el guió no ha canviat, i el Nàstic ha seguit buscant la igualada tot i que sense generar massa perill. Quan semblava que les forces es tornarien a igualar, però, una jugada polèmica ha donat més renda encara als gallecs. Una pilota dividida a la frontal ha provocat el xoc entre Rubén Pérez i Michu, que ha acabat amb el porter grana a terra. L'àrbitre no ha xiulat falta i el davanter ha marcat a plaer, mentre Rubén era al terra per culpa del dolor. Amb el 2-0 el partit estava molt costa amunt, però una bona jugada d'estratègia al final dels primers 45 ha culminat amb el gol de Jorge, després de la centrada de Morán. Amb el 2-1 s'ha marxat al descans.

A l'inici de la represa ha entrat al camp Xabi Pascual, ja que Ruben Pérez ha marxat lesionat pel cop que ha rebut en el segon gol. Tot i que el Nàstic no s'ha arronsat el Celta ha seguit amb una efectivitat total, i en el minut 8 de la segona Michu ha ampliat l'avantatge pels de casa amb el 3-1. El tercer gol dels jugadors d'Eusebio ha acabat de sentenciar el partit, i tot i que quedaven encara minuts, el Nàstic no ha pogut capgirar el marcador.

Amb aquesta derrota els de Luis César hauran de buscar la victòria a casa contra l'Elche per tal de poder segellar la permanència.