gimnastic-banner-the-beat-challenge

De la Fuente, nuevo entrenador de porteros

El Nàstic ha arribat a un acord amb Josep Ramon De la Fuente per tal que s'ncorpori com a nou entrenador de porters del primer equip. De la Fuente ha tancat ja l'acord amb el club grana i demà mateix s'unirà a l'equip encapçalat per Luis César Sampedro.

Josep Ramon De la Fuente (22.12.1970) arriba a Tarragona procedent del Racing de Santander, on ha treballat aquesta temporada 2009-2010 realitzant la mateixa tasca que aquí se li ha encomanat. La temporada passada, De la Fuente va treballar al costat de Mandia, a l'Hércules, on van estar a un pas de l'ascens.

L'ex porter és un vell conegut del Nàstic, ja que en la seva etapa com a jugador va defensar aquest escut la temporada 2002-2003. A més del Nàstic, com a porter va defensar els colors del Girona, del Sabadell, o del filial del Barça entre d'altres. A més, la seva feina com a preparador de porters és coneguda, sobradament, pel director esportiu i pel secretari tecnic del Nàstic, ja que tots tres van coincidir a l'Ecija, on De la Fuente va començar la seva etapa com a entrenador de porters.

gimnastic-ucrania