gimnastic-banner-the-beat-challenge

Diumenge, tots al camp!

Aquest migdia s'han presentat la totalitat de promocions, accions i iniciatives que es preparen des del Gimnàstic per al partit d'aquest proper diumenge. El director general Lluís Fàbregas i el responsable de l'àrea social Jordi Ruiz han estat els encarregats de presentar aquest pla d'acció.

Fàbregas ha recordat, en primer lloc, la importància del partit que es jugarà. El director general ha volgut apel·lar a l'esperit que es va viure l'any passat en el partit contra l'Elche i ha reiterat la importància que tothom sumi per demostrar durant els 90 minuts la importància que té pel Nàstic mentenir la categoria. Lluís Fàbregas s'ha mostrat convençut que l'afició respondrà i que l'equip aconseguirà l'objectiu. Per altra banda, i abans que Jordi Ruiz expliqués les accions concretes, Fàbregas ha afirmat que també es farà un minut de silenci en memòria del ciclista vallenc Xavier Tondo.

Acabat el parlament inicial de Fàbregas, Jordi Ruiz ha entrat en el detall de les promocions i accions que hi ha preparades. En primer lloc, el responsable de l'àrea social ha explicat que s'han donat dues entrades per soci, que s'han posat preus especials pels qui no ho són i que s'han fet diverses accions amb les xarxes socials, a més d'activar els convenis amb entitats, institucions, clubs i empreses vinculades al Nàstic, tot plegat per intentar que el camp presenti el millor aspecte possible. Ruiz s'ha mostrat convençut que el Nou estadi ratllarà el ple absolut aquest diumenge. D'altra banda ja ha informat que el ritme d'entrades és bo i que la zona que ja s'ha exhaurit és la de Tribuna.

Jordi Ruiz ha fet incís en la importància que té que la gent no vingui a última hora. Per això, el Nàstic ha preparat un menú d'actes des de molta estona abans que comenci el partit. A part de la paella popular que organitzarà la Federació de Penyes al migdia, el club començarà el seu pla a partir de les 17.30h, quan s'obriran les portes de l'estadi. A falta d'un quart d'hora per les sis, i a la pantalla gegant del marcador, es passarà el documental del 125 aniversari. A partir de les 18h la xaranga Tocabemolls començarà l'animació als voltants de l'estadi. Paral·lelament, i a l'interior del Museu presidencial, el consell d'administració rebrà els equips del futbol base campions de lliga, en un acte que s'allargarà fins a les 18.30h. Mentrestant, i a partir de les 18.15h, a dins l'estadi la càmera del MyTeam Nàstic començarà a buscar targetes entre els aficionats per a regalar la samarreta de Felipe Sanchon.

A dos quarts de set arribarà l'hora dels més petits. Al centre del terreny de joc es lliuraran els premis als guanyadors del III Concurs '+Nàstic a les Escoles'. Quan s'acabi això començarà la seqüència final. Un vídeo amb tots els gols de la temporada i una cantada de tot l'estadi del 'Por Ti', precediran el mosaic més gran que s'ha fet mai al Nou estadi. Fins a 14.500 cartolines estan preparades, gentilesa del bar Niza, per saludar els jugadors a la seva sortida.

Abans de l'inici de l'encontre es rendirà un minut de silenci en memòria del ciclista vallenc Xavier Tondo, que va morir aquest dilluns.

gimnastic-ucrania