gimnastic-banner-the-beat-challenge

El 1a Nacional de Tennis Taula s’allunya del descens

Els granes van realitzar el passat cap de setmana el desplaçament més lluny de tota la temporada a l’arxipèlag de Canàries. Els tarragonins sortien divendres a la nit en direcció a Gran Canària per enfrontar-se a l’equip d’aquesta localitat el dissabte a primera hora de la tarda.
Aquest primer encontre, es va saldar amb una dolorosa i contundent derrota per 5 punts a 1. Els granes no varen començar gens encertats, cosa que el rival aprofità per sentenciar la victòria a la primera guanyant les 4 primeres partides: Marc Lari queia per 3-0 contra José Miguel Nuez, Xavi Vizcaino queia en 5 jocs ajustats contra Lorenzo Díaz i Álvaro Barreneche perdia per doble 3-1 contra Nuez i Adexe Santana. Amb l’encontre dat i beneït, Lari pels visitants maquillava el marcador amb l’únic punt pels tarragonins, en superar per 3-1 a Díaz. En la darrera partida, Vizcaino va acabar cedint en 4 jocs contra Santana, finalitzant l’encontre amb la derrota per 5-1.
Seguidament, l’equip del Gimnàstic agafava el vol per traslladar-se a l’illa veïna de Tenerife on el diumenge pel matí tenia l’últim enfrontament de la jornada del cap setmana contra el Dédalos de Sta. Cruz de Tenerife.
L’encontre va començar coll amunt pels tarragonins, quan els locals agafaven l’avantatge de 2-0, Álvaro Barreneche queia en 5 jocs contra José Alejandro Ruano i Xavi Vizcaino en 4 jocs contra Borja López. Per sort dels visitants, aconseguien retallar distàncies per mitjà de Marc Lari que anotava el 2-1, derrotant en 3 jocs a Carlos Padilla. De nou els locals ampliaven distàncies en el marcador, López anotava el 3-1 guanyant en 5 jocs a Barreneche. Els granes no tenien marge d’error si no volien tornar a casa amb 0 triomfs. Lari va tornar a donar esperances als visitants traient el 3-2 superant en 5 jocs a Ruano. La remuntada i l’empat a 3 es feia possible quan Vizcaino derrotava per 3-1 a Padilla i donava l’oportunitat que els catalans busquessin el triomf en la partida decisiva del dobles. I així és com es va desencadenar, la parella local Ruano/López, no va poder fer res davant la parella del Gimnàstic Lari/Barreneche que els acabarien passant per sobre amb un contundent 3-0 i certificant el triomf per 3-4.
Finalitzada la primera jornada de la segona volta, el Gimnàstic va tornar a casa amb una victòria el sac i col•locant-se amb la 8a posició amb 4 victòries i 9 derrotes, una més que els seus dos perseguidors: Vilafranca del Penedès i Parets del Vallès. Per la setmana vinent, els granes rebran la visita del 4t classificat de la lliga, UE St. Cugat.
 

gimnastic-ucrania