gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Campus d’estiu del Nàstic, presentat

Aquest migdia s'ha presentat a la sala de premsa del Nou Estadi el Campus d'Estiu del Nàstic 2013. L'acte ha estat inaugurat per Felip Ortiz, qui és el nou responsable del futbol formatiu de competició grana, que ha estat acompanyat pel cap de l'àrea social, Jordi Ruiz. Felip ha explicat que auqest Campus ha de ser una nova porta d'entrada, també, al Nàstic, i ha explicat la metodologia que seguiran en aquest dia a dia del campus que supervisarà ell mateix. En la mateixa línia, i aprofitant que era el primer acte amb els mitjans de Felip, aquest ha explicat que volen un futbol base al màxim nivell però que a la vegada això no pot estar renyit amb tenir una base oberta a tothom, diferenciant la part social de la part de competició.

Per la seva banda, Jordi Ruiz ha confirmat que el Campus començarà l'endemà de Sant Joan, i s'allargarà setmana a setmana durant tot el juliol. Ruiz ha explicat que també s'oferirà la primera setmana de setembre, abans que els nens i nenes tornin a col·legi. El preu per setmana serà de 100€ en l'horari de 9h a 14h (sense dinar) i de 150€ en l'horari de 9h a 17h (amb dinar). Hi haurà descomptes per a socis, germans d'inscrits, futbol base del Nàstic i futbol base de la Pobla. Ruiz ha descobert una novetat més, i és que tots aquells que s'apuntin tres setmanes tindran de regal el Campus de Setmana Santa de l'any vinent.

Tots els nens i nenes que s'hi apuntin rebran un pack de roba de regal de 2 samarretes i 2 pantalons, una entrada doble pel partit de presentació al Nou estadi, un diploma acreditatiu i una memòria USB amb l'àlbum de fotos del Campus.

Pel que fa a les activitats, els inscrits conviuran amb jugadors de la primera plantilla, rebran la visita de jugadors de la LFP, jugaran un partit a la mitja part d'un partit oficial al Nou Estadi i gaudiran d'una jornada festiva de cloenda per a nens i familiars al mateix Nou Estadi. A més, i tot i que es tracta d'un campus de futbol, Ruiz ha confirmat que hi haurà activitat de piscina cada dia.

gimnastic-ucrania