El Catllar 0-1 Nàstic

El Nàstic ha aconseguit aquesta tarda la quarta victòria de la pretemporada i ho ha fet en un partit disputat al Municipal del Catllar. Els grana han jugat així el tercer partit de la setmana i han tancat la penúltima setmana sencera abans que comenci la lliga. El gol del Nàstic l'ha marcat Kike Tortosa.

Els onze elegits per jugar d'inici avui han estat Tomeu, Juanjo, Vélez, Aleix Coch, Via, Rocha, Kike Tortosa, Bueno, Bertomeu, Querol i Giner. La primera grana oportunitat pels grana, potser la millor de la primera meitat, ha arribat quan encara no es portaven cinc minuts d'encontre. Un córner servit per Giner l'ha rematat Aleix, però el seu cop de cap s'ha estavellat al travesser de la porteria local. I fins a les acaballes de la primera part no han tornat les ocasions clares. Primer Querol en un u contra u que ha tret molt el porter local i, minuts després, un cop de cap de Bertomeu que ha tornat a topar amb la del meta local. Al descans s'hi ha arribat sense gols en cap de les dues porteries.

Als deu minuts de la represa Castillejo ha fet les primeres rotacions, donant entrada a Alexander i Jordi Roca, que han substitui Bueno i Bertomeu. Al 70' ha arribat el primer gol grana. Kike Tortosa ha rematat una centrada de David Querol dins de l'àrea petita. Després de la diana tarragonina, el tècnic del Nàstic ha donat entrada a Joaqui i Emana, que han ocupat els llocs de Via i Giner. Els dos darrers canvis del Nàstic han arribat quan quedaven deu minuts pel final. Daikité i Ivan Jiménez han substituit Querol i Kike Tortosa. I, precisament, Tortosa ha estat l'únic golejador del partit, ja que el partit ha acabat amb victòria grana un per 0-1.

El proper partit del Nàstic serà dimecres a les 19h al Municipal de la Pobla, en el que serà el partit de presentació del filial grana.