gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Futbol base se fotografía en Parc Central

Durant aquesta setmana s'han dut a terme les sessions fotogràfiques del futbol base i els equips de les categories inferiors del Nàstic al centre comercial, una iniciativa que s'emmarca en l'acord de col·laboració ratificat recentment entre l'equip grana i Parc Central.

Parc Central ha acollit aquesta setmana la sessió fotogràfica oficial dels equips inferiors del Nàstic a les instal·lacions del centre comercial. Les primeres fotografies de les diferents categories de l'equip grana s'han dut a terme durant aquesta setmana i han recollit les millors imatges dels jugadors del planter a les instal·lacions del centre comercial. L'acte simbolitza la continuïtat del conveni de col·laboració entre el centre comercial i el Nàstic, un acord de col·laboració que ja es va subscriure l'any passat i que recentment s'ha renovat de manera oficial a les instal·lacions de l'estadi de la Budallera.

Des de la temporada passada Parc Central dóna el seu suport al Gimnàstic de Tarragona amb diversos actes que recullen la participació de l'equip grana en els esdeveniments que organitza el centre comercial i el patrocini, per part de Parc Central, de les equipacions de l'equip femení del Nàstic, la temporada passada, i enguany del futbol base. D'aquesta manera, el centre comercial reitera el seu interès per la vida social i esportiva de la ciutat i donarà suport de manera directa als colors durant els partits que disputi l'equip base dels granes.

L'acord entre el club i Parc Central també preveu la presència del centre comercial en les tanques publicitàries que es troben en les instal·lacions del club on es realitzen els entrenaments i els partits del futbol base.

La signatura de l'acord es va dur a terme a principis d'aquest mes de novembre i es materialitzarà amb la celebració de diversos esdeveniments coorganitzats entre les dues entitats, entre els quals destaca la segona edició de La Setmana del Nàstic a Parc Central, una convocatòria que ja es va dur a terme aquest darrer any amb un gran èxit de públic i que, enguany, tant el centre comercial com l'equip grana decideixen repetir. Aquesta cita acollirà a les instal·lacions de Parc Central diverses activitats relacionades amb l'entorn grana, com és, per exemple, la visita dels jugadors del primer equip de futbol a les instal·lacions del centre comercial en properes ocasions.

gimnastic-ucrania