gimnastic-banner-the-beat-challenge

El grup excursionista Xinu-Xano organitza la sortida del març a Andorra

El proper cap de setmana del 15, 16 i 17 de març, el grup Xinu-Xano excursionista del Nàstic organitza una nova sortida a Andorra. La sortida està prevista des de Tarragona pel divendres dia 15, jornada en la qual es marxarà a dormir a l'Hotel Civis, punt de trobada amb els companys de Barcelona. El dia 16 s'esmorzarà a l'hotel i es farà una sortida amb raquetes programada per la Unió Caravanista de Barcelona. Es fomaran dos grups, en funció de la distància, i es buscarà un punt mig de trobada per a dinar. A la nit es celebrarà un sopar espectacle.

Ja el diiumenge 17 es tornarà a esmorzar a l'hotel i, després, els excursionistes podran decidir si visitar Andorra o fer una altra sortida amb raquetes.

 El preu total de l'excursió és de 82€ (inclou 2 mitges pensions). L'expedició sortrà del Nàstic el divendres a les 17h i s'hi anirà amb vehicles propis. S'han de portar provisions pels menjars dels dies 16 i 17 i les reserves es poden fer fins el dia 28 de febrer al 977290115 o a ciru00@epersones.net.

gimnastic-ucrania