gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, amb la Marató solidària

El Gimnàstic de Tarragona se sumarà demà a la Marató Solidària que organitza l'ACTAC en favor de la Lliga contra el càncer. Els actes d'aquesta marató es faran demà a la plaça del Rei, espai que visitaran alguns integrants de la plantilla un cop acabi l'entrenament del primer equip, els quals portaran un lot de regals i obsequis per tal que siguin sortejats en la gran rifa que es farà per la tarda i on també hi han col·laborat altres clubs esportius i esportistes com el CB Tarragona, el Volei Sant Pere i Sant Pau, el FC Barcelona, l'Atlético de Madrid, Rafa Nadal o Ona Carbonell, entre d'altres.

La jornada solidària inclosa al programa de festes de Santa Tecla 2013, començarà a les 9h. i s’allargarà fins les 21h. amb tot un seguit d’activitats per a tots els públics: des de jocs per la canalla (amb inflables o tallers de castells i bicis) a concerts de música (dels grups Vergüenza Ajena i Rumbes Canya), passant per una exhibició de trial o degustacions gastronòmiques (fideuà popular).

L’Associació Cultural Tarragonina d’Amics/gues Castellers/res (ACTAC) és una entitat sense ànim de lucre que va néixer amb la finalitat de promocionar el fet casteller en un àmbit lúdic i festiu. A més, cada any té el repte de poder ajudar a entitats del territori que fan una tasca social. Enguany l’objectiu és ajudar a la Lliga contra el Càncer igual que anteriorment també s’ha fet una jornada solidària en favor del Centre de Paràlisi Cerebral “La Muntanyeta”.

gimnastic-ucrania