gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic participa al Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple

Diumenge es va celebrar al Circuit de Catalunya, com cada any, la festa benèfica Mulla't i Corre per l'esclerosi múltiple, aquesta cursa es celebra anualment per aquestes dates encara que l'any passat els patinadors no hi van poder participar, només ho van fer corredors a peu. Aquest any, gràcies a la col.laboració de la Federació Catalana de Patinatge, aquest esport ha tornat a la pista de Montmeló.
El Nàstic de Tarragona va presentar 11 patinadors, entre infants i pares i mares, que també patinen i competeixen.

Els més petits van participar a la cursa de la milla obtenint molt bons resultats. Víctor Jordà i Gerard Ros van fer podi en una segona i tercera posició en la categoria de menors d'11 anys, i Xènia Foix va ser tercera en femení. En majors de 12 anys va destacar Enric Ros, que va quedar subcampió. També cal destacar a Oriol Foix, que va quedar quart a la seva categoria, i a Berta Massanas, de 5 anys, que va fer la seva primera cursa.

Els participants adults tenien que cobrir la distància de tres voltes al circuit de 4 km, un circuit molt tècnic degut a les dues pujades i baixades que té. En aquesta cursa hi van participar Olga Fusté, Rosa Franquet, Maria Jesus Dominguez, Iban Foix i una de les professores de patinatge en línia de la secció, Esther Becerra; aquesta vegada Alexandra Palos no hi va participar ja que va assistir-hi com a part organitzadora.
 

gimnastic-ucrania