gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic "se enamora del Serrallo"

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha presentat aquest matí la campanya de promoció que farà conjuntament amb l'Associació de Restauracors i Comerciants del Serrallo, sota el nomEnamora't del Serrallo". El suport de l'entitat grana a aquesta iniciativa que han engegat els comerciants i restauradors del barri marítim de Tarragona busca ajudar a revitalitzar la vida comercial d'aquesta zona de Tarragona, en creixement després de les remodelacions fetes en els darrers temps.

L'acte s'ha fet aquest matí a la Llotja de pescadors del Serrallo i l'han presentat el director general del Nàstic, el senyor Lluís Fábregas; el president de l'ARCS, el senyor Matías Leandro; i el director de Màrqueting dels grana, el senyor Quim Espinosa. A l'acte de presentació hi han assistit gran part dels comerciants i restauradors del Serrallo, així com diverses personalitats relacionades amb el barri pescador: el president de la Confraria de Pescadors, el senyor Esteve Ortiz; el Director de Comunicació i Relacions Externes de l'Autoritat Portuària, el senyor Gabriel Mas; i el Conseller Municipal de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, i regidor del barri del Serrallo, el senyor José Cosano.

Tots els implicats han destacat la importància d'aquesta campanya de recolzament, per tal d'aprofitar el ressò mediàtic de l'esport per a fer créixer els diferents actors del territori, en aquest cas, el barri del Serrallo, un reclam per a ciutadans de la mateix Tarragona o per als turistes que la visitin.

gimnastic-ucrania