gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic s’emporta 13 medalles delS Campionats de Catalunya

Grans resultats els de l'entitat grana, en una jornada de dissabte a Sant Boi de Llobregat on s'hi van congregar els millors patinadors i patinadores de tota Catalunya. El Club Gimnàstic va presentar un total d'11 competidors i va tornar cap a casa amb la xifra de 13 medalles, un gran èxit pel conjunt tarragoní.

En la categoria juvenil cal destacar Iñaki Jambrina i Jan Schmitz. El primer va assolir la segona posició a la prova de 200m. contrarrellotge i va ser tercer en la cursa dels 10.000m. en línia. Per la seva part, Shcmitz va quedar tercer també en la de 200m. contrarrellotge i va fer un altre tercer en la de 1.000m.

En les categories Màster, Alexandra Palos es va proclamar sucampiona en la categoria Màster30 en les 3 curses que va disputar: 1.000 metres esprint, 10.000 metres puntuació i 5.000 mil metres línia. Olga Fusté, per la seva banda, també es va proclamar subcampiona en les tres proves que va disputar de la categoria Màster40; i Rosa Franquet es va endur 3 plates en la categoria Màster50.

També hi van participar fent molt bones actuacions Xènia Foix, Silvia Adserà, Elena Adserà, Gerard Ros, Victor Jordà i Enric Ros. 

gimnastic-ucrania