gimnastic-banner-the-beat-challenge

El partido entre el Nàstic y la selección de Tarragona, presentado

Aquest migdia s'ha presentat el partit entre el Nàstic i la selecció de Tarragona a la sala de premsa del Nou Estadi. L'acte ha comptat amb la presència del president del Consell d'Administració del Nàstic, el sr. José Maria Fernández; del delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona, el sr. Josep Vives; i del president de la Federació de Penyes del Nàstic, el sr. Ricardo Pacheco. Fernández que ha estat l'encarregat d'obrir l'acte, ha recordat que serà la primera ocasió per veure el nou Nàstic d'aquesta temporada a casa i que serà un bon dia per a ajudar a les penyes. Per la seva banda, Vives ha volgut agraïr al Nàstic aquesta col·laboració i ha explicat que tots els jugadors que formen part d'aquesta selecció estan molt il·lusionats de jugar aquest partit defensant els colors de la selecció provincial, i també per enfrontar-se al Nàstic. El president de la Federació de Penyes ha estat el darrer a intervenir i ha assegurat que per la Federació aquest encontre és molt important. Pacheco vol aconseguir tenir socis a tots els pobles de la província i creu aquesta iniciativa és una manera d'arribar a tots els municipis tarragonins.

El partit es disputarà el proper dijous 28 de juliol a les 20h, i serà el primer matx dels grana al Nou Estadi després de les vacances. Aquest partit és fruit d'una iniciativa que, per primer cop, es dóna a nivell de la Federació Catalana de Futbol. Per part de la selecció de Tarragona participaran jugadors de diferents equips de la província, tant de 1ra Catalana, de 2na Catalana i de 3ra Divisió. Els conjunts que hi pendran part són la Reddis, l'Ascó, l'Amposta, el Tortosa, el Torreforta, la U.E Valls, el Torredembarra, La Cava i la U.D. Morell.

El preu de l'entrada al públic serà de 5 euros i la recaptació íntegra anirà destinada a la Federació de Penyes. Les entrades es podran adquirir als següents establiments: Pastiseria Trill, Botiga del Nàstic, Bar Niza, Bar Petit Tarraco, Federació de Penyes del Nàstic, Els Pallaresos, La Vieja Bodega (Valls) i el mateix dia de partit al Nou Estadi. 

gimnastic-ucrania