gimnastic-banner-the-beat-challenge

El patinatge de velocitat inicia esl Jocs Escolars 2014 amb bons resultats

Els Jocs Escolars 2014 que es celebren a El Prat de Llobregat han donat el tret de sortida. En la primera jornada de les tres previstes, la secció de patinatge de velocitat ha comptat amb la participació de 23 patinadors, majoritàriament de les categories base. L’expedició grana desplaçada el dissabte ha comptat amb 40 membres, incloent patinadors, acompanyants i equip tècnic. 

 

Pel que fa als participants federats, Omar Forcadell ha quedat en segona posició després d’una bona cursa en categoria juvenil. Mentre, Alexandra Palos ha estat la guanyadora de la categoria Màster. Els altres participants federats de la base han estat Xènia Foix, Sílvia i Elena Adserà, Gerard i Enric Ros i Ania Blanca. Tots ells van fer unes curses notables però no s’han classificat entre els primers. Cal assenyalar que la majoria de participants han promocionat aquesta temporada i les exigències de la categoria són majors.

Per altra banda, aquesta primera jornada del calendari va ser molt positiva per a la categoria de promoció. Oriol Foix en categoria aleví i Joel Martín en categoria benjamí han realitzat una gran cursa fins creuar la línia de meta amb un còmode avantatge respecte la resta de participants. 

En categoria infantil, Ruben Martín i Jhon Eder han estat els dos primers classificats. Mentre, Víctor Marrugat ha obtingut la tercera posició de la categoria màster. En la categoria infantil femení, Alba Oyonate ha obtingut una meritòria segona posició després de córrer la seva primera cursa. Per darrere seu, han creuat la meta respectivament: Ana Gabriela, Núria Hernández i Júlia Juncosa.  Júlia Baringo va quedar quarta classificada en les semifinals de benjamí i també van participar Ainhoa Martín en pre-benjamí i Esther Anton en aleví.

gimnastic-ucrania