El sénior y el alevín disputarán los ampeonatos de España (Rítmica)

Dijous va tornar a ser un dia gran per a la gimnàstic rítmica grana. I és que les gimnastes del Nàstic van ser clares protagonistes de la segona fase de la Copa Catalana i del Campionat de Catalunya, que es va celebrar a Lloret de Mar. Fins a cinc equips de la secció van participar de la competició, en una jornada que va renir 80 conjunts i 500 gimnastes.

L'equip sénior federat del Club Gimnàstic (Nivell VIII) van aconseguir el bitllet als campionats d'Espanya, després d'aconseguir un meritori tercer lloc i pujar al podi al tercer caixó amb la medalla de bronze. Les grana, que partien de la quarta divisió, van millorar els seus registres i estaran els propers 14, 15 i 16 de desembre a Castelló, on es celebrarà aquest campionat estatal.

A més, l'equip aleví base es va proclamar campió de Catalunya i també va assolir el passi al campionat d'Espanya, que en aquest cas es celebrarà els propers 17, 18 i 19 de novembre a Saragossa, i on també hi serà l'equip junior base.

Finalment, l'equip aleví B es va proclamar sotscampió, superant així la quarta posició assolida en la primera fase de la competició.

També hi van participar el cadet base i l'aleví Copa Catalana.