Elche 1 – 0 Nàstic

El Nàstic ha merescut guanyar i ha acabat perdent. Un gol de Xumetra a les acaballes del partit ha donat els tres punts a l'Elche, que ha vist com el Nàstic ha estat a punt de marcar en un a infinitat d'ocasions. Els de Joan Carles Oliva no han sumat però segueixen fora de la zona de descens.

La primera part ha tingut més presència a les àrees que al mig del camp, i, malgrat això, ha acabat amb el 0-0 inicial. Els primers minuts han estat dominats pels locals, però poc a poc els homes de Joan Carles Oliva han anat guanyant terreny de joc i han començat. L'elche ha disposat de diverses accions, però l'encert de Rubén ha estat providencial perquè els alacantins no obrissin el marcador. Per la part dels grana, Powel ha disposat de les accions més clares, però els enfrontaments entre l'holandès i el porter tampoc han acabat amb gol. D'aquesta manera, i amb anades i vingudes sense descans, s'ha arribat al minut 45.

La segona meitat ha començat amb un Nàstic totalment dominador. Els grana han posat la directa i han col·locat setge sobre la porteria de Jaime. Primer ha estat Powel i després Alvaro Rey, però cap dels dos ha trobat el camí de la xarxa de la porteria de l'Elche. El pas dels minuts no ha reduit les ganes d'orir el marcador dels grana, que han estat els que més perill han portat dels segons 45 minuts. Malgrat això, l'Elche ha disposat també d'alguna opció per a marcar. Una rematada de cap de Xumetra ha estat la més clara en el minut 61. Amb el pas dels minuts Oliva ha mogut la banqueta, donant entrada a Eloy i Tuni, que han substituit Rey i Delporte.

Amb el pas dels minuts el partit s'ha tornat a anivellar i les ocasions s'han reiterat a les dues porteries. Mentre que David Sanchez i Generelo han estat a prop del gol local, el Nàstic ha començat a generar perill en les jugades d'estratègies, sobretot amb les rematades de Pedro Mairata. En el minut 75 Sanchon ha tingut una de les més clares del Nàstic. El català s'ha quedat sol amb el porter però Jaime ha desviat després del retall del davanter grana. Instants després també l'ha tingut Bergantiñons, però el seu xut ha marxat alt. El Nàstic ho ha seguit intentant, ha disposat de les opcions més clares però la sort li ha girat l'esquena. Dos minuts després de l'expulsió de Ripa Xumetra ha culminat una jugada per la banda de Palanca marcant el gol local. La jugada, que havia començat de manera dubtosa, ha estat protestada per Rubén i l'àrbitre l'ha expulsat. Amb els tres canvis ja fets David Medina s'ha posat de porter.

Després del gol de l'Elche encara hi han hagut opcions d'empatar. Primer l'àrbitre no ha xiulat un penal sobre Eloy, en el qual el davanter ha estat atropellat a l'interior de l'àrea. En la mateixa jugada l'acció ha acabat amb una rematada de Tuni, que ha fregat el pal dret de la porteria de Jaime.

Tot i les ocasions i els mèrits el Nàstic ha tancat el seu desplaçament a Elche sense punts i sense trencar el malefici que tenen els grana al Martínez Valero.