gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els jocs escolars de patinatge, un èxit

 Aquest dissabte s'han celebrat els primer jocs escolars de Patinatge de velocitat de la província de Tarragona, organitzats per la secció del Nàstic d'aquesta disciplina esportiva. L'esdeveniment, que en un principi havia de ser només per edats escolars, es va obrir a totes les categories superiors per demanda de molts Club i escoles que volien participar-hi.

Va ser tot un éxit de participació per ser la primera vegada i va superar totes les espectatives. Un total de 170 participants d'edats compreses desde els 4 als 40 anys s'hi van inscriu-re per poder gaudir d'una cursa diferent a les que habitualment es fan a Catalunya, degut a la seva peculiaritat indoor.

I han participat clubs de tot Catalunya: Cobra i Delta del Prat de Llobregat, Club Patí Cardedeu, Club Patí Hospitalet, Escola Pau Casals, els clubs de Tarragona Tarracoroller, Tarracopatina i Nàstic, i les escoles que aquest any han començat a practicar aquest esport a Tarragona: Pràctiques, Dominiques, Cèsar August, Pax i Pallaresos.
Aquest esdeveniment ha estat una boníssima oportunitat per a què tots els nens de les escoles fessin el seu primer contacte amb el món de la competició; en quan a escoles cal destacar la classificació per punts on l'escola Pràctiques es va endur l'or, Dominiques plata i Cèsar August el bronce. Aquesta competició s'espera repetir anualment.

gimnastic-ucrania