gimnastic-banner-the-beat-challenge

Enfermería 27-07-11

L'equip ha tornat a entrenar aquest matí després que dilluns tornés de l'stage a Rialp. Avui alguns jugadors s'han entrenat a banda del grup.

Manel Ruz pateix una tendinitis al quàdriceps dret. El jugador està fent readaptació i entrenarà amb la resta de grup a partir de la setmana que ve.

A Álex Ortiz se li ha fet avui una radiografia de control per la seva fractura al peroné. El central andalús començarà a córrer aquesta mateixa setmana i està previst que en dues o tres setmanes pugui entrenar amb tot l'equip.

A Xisco Campos també se li ha practicat una radiografia de control per veure com evoluciona la fractura que té al cinquè metatarsià del peu esquerre. Es preveu que en tres setmanes pugui entrar amb el grup.

Rodri pateix una contractura muscular al quàdriceps esquerre i estarà entrenant durant tota la setmana de forma individual.

Longás tampoc ha pogut entrenar amb el grup degut al seu esquinç de grau I en el lligament lateral intern del seu genoll esquerre. El període de recuperació previst és d'entre set i deu dies.

Peragón té una lesió fibril·lar al bessó esquerre i s'ha entrenat a banda. Es preveu que la propera setmana entri amb el grup.

I Fernando Moran té una tendinitis a l'adductor esquerre. Possiblement demà ja entrenarà amb tot el grup. 

gimnastic-ucrania