gimnastic-banner-the-beat-challenge

Esta semana, ven a Aquum y al Club Eurosport…gratis!!

El complex Estival Park de Salou ofereix aquesta setmana l'entrada gratuïta als socis del Nàstic tan al circuit d'aigües termals Aquum com al gimnàs Club Eurosport. Aquesta és una oferta exclusiva per als abonats del Gimnàstic, que només hauran de presentar el seu carnet de soci a les recpecions d'Aquum o del Club Eurosport. El termini d'aquesta promoció és limitat i començarà dimecres dia 6 de febrer i s'allargarà fins al dimecres dia 13.

Totes els socis i sòcies interessats en aquesta promoció han de saber que:

Les places per a Aquum són limitades. Per aquest motiu és imprescindible demanar la possibilitat d'anar-hi enviant un correu a xribera@gimnasticdetarragona.cat amb un dia d'anthelació com a mínim, indicant el nom del soci que en vol fer us. El club respondrà la petició i ho transmetrà a Aquum, amb l'hora i el dia d'utilització.

Pel que fa a l'accés al gimnàs Club Eurosport les places són il·limitades. Però serà imprescindible enviar també al club la notificació de la petició d'utilització.


Aquum Spa & Club

El ritme de la societat en què vivim és cada cop més desenfrenat i influeix en la nostra vida quotidiana sense que, pràcticament, ens adonem que això ens impedeix mantenir un equilibri perfecte perquè la ment i el cos estiguin en harmonia i puguem assolir el tan desitjat estat de benestar.

Evasió, espai, esplendor, lluminositat, calma, serenor… són paraules que defineixen l’entorn d’Aquum, un espai pensat per convidar-lo a la relaxació i el benestar tant a vostè com a la seva família.

Es tracta d’una instal·lació de 4.000 m2 on oferim una nova forma d’entendre el benestar i el descans, que aporta salut i un entorn de constant harmonia inspirat en els oceans que ens enriqueix amb la seva serenitat i tranquil·litat mentre gaudim d’un entorn marí idíl·lic: el mar com a font incansable de benestar i origen de la vida. 

gimnastic-ucrania