gimnastic-banner-the-beat-challenge

Éxito en las jornadas de puertas abiertas 2022 del Club Gimnàstic

Más de 150 participantes en los cinco días de actividades

Les seccions del Club Gimnàstic van arrencar la temporada 2022-2023 amb una exitosa setmana de ‘portes obertes’, totalment gratuïta, per a totes les persones interessades en gaudir de l’experiència i les activitats que proposen les diferents seccions del Club degà de l’esport. 

Més de 150 persones, de diferents edats, es van apuntar a la disciplina esportiva escollida i, en algun cas més d’una, per conèixer més sobre l’esport en qüestió i decidir si convertir-se en nou esportista grana.

Les seccions proposades van ser les de pàdel, tennis, patinatge artístic, patinatge en línia, gimnàstica rítmica, tennis taula i atletisme. Les diferents activitats preparades pels entrenadors i monitors es van realitzar a les pistes de tennis i pàdel del Club, al Pavelló poliesportiu del Club i a la pista d’atletisme de l’Anella Mediterrània.

Després de les proves, un gran nombre de participants s’han inscrit a l’esport escollit i ja estan immersos en la preparació de les proves, campionats i trobades del calendari social, escolar… que es realitzaran durant el curs 2022-2023.

gimnastic-ucrania