FUTBOL BASE | El Juvenil A cau contra el Barça

El Juvenil A va perdre contra el Barça per 2-0 en un partit en que, per ocasions, va merèixer sumar almenys un punt.

Els de Manel Cazorla van jugar a un gran nivell. Malgrat la teòrica superioritat del conjunt local, els granes van ser capaços de generar bones ocasions en un partit amb oportunitats per totes dues bandes. En el minut 24 de la segona els barcelonins feien el 1-0 i just dos minuts després el definitiu 2-0.

El Nàstic va tenir ocasions clares per retallar distàncies, però la poca fortuna i el porter rival, un dels millors del Barça en el matx d’ahir, van evitar que els visitants tornessin a casa almenys amb un punt que fes justícia al seu bon partit.

El tècnic del juvenil, Manel Cazorla, destacava les moltes ocasions del seu equip durant el partit. “El més juts hagués estat l’empat. Si mirem les ocasions ells n’han tingut 4 i han fet dos gols, mentre que nosaltres hem tingut 6 o 7 ocasions molt clares però no hem aconseguit materialitzar-les. Estic molt content amb el partit de l’equip. Estem jugant molt bé, la clau és seguir així.”.

El Juvenil rep dissabte a l’Ebro, un rival directe que arribarà a Tarragona molt necessitat de punts després de perdre a casa contra el Girona per 0-2 en la passada jornada.