gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gran paper de l’Aleví A a la Danone Cup

L’ALeví A del Nàstic va arribar a la final de la fase sectorial de la prestigiosa Danone Cup, caient contra la Damm

L’ALeví A del Nàstic va arribar a la final de la fase sectorial de la prestigiosa Danone Cup, caient contra la Damm

A la fase de grups van guanyar els tres partits que van disputar, contra EDD Barcelona, Mataró i Igualada. (AA 8-0 EDD Barcelona), (Mataró 0-3 AA), (AA 2-1 Igualada).

A vuitens els de Kiko Algar van superar al Nàstic Manresa per un ajustat 1-0. (AA 1-0 Nàstic de Manresa). A quarts van superar a l’Atlètic Segre (AA 2-1 At.Segre) i a semis van guanyar als penats al Gimnàstic de Manresa. (AA 1-1 Gimnastic de Manresa (3-2) ).

Esl grana van arribar a la final amb les piles molt esgotades, degut al gran desgast produït en tots els partits del torneig que van ser molt igualats. Aquest desgast el van acabar pagant el d’Algar que es van veure superats per la Damm.  (Damm 3-0 AA)

Malgrat la derrota el tècnic dels grana, Kiko Algar, es mostrava molt satisfet de la feina feta pels seus jugadors. “La valoració del torneig és molt positiva, però marxem amb la sensació que a la final haguéssim pogut fer alguna cosa més. Ha estat un torneig molt exigent, començant pel fet que ens hem hagut de llevar abans de les 6, fer un viatge llarg, jugar sota la pluja, competir cada partit en un calendari molt dur, … Per tot plegat a semis ja anàvem molt cansats i a la final ho hem pagat. Però estem molt contents amb l’esforç i l’actitud dels nanos. Estan fent una gran temporada. “

D’altra banda, l’Aleví C, de primer any, també va participar en aquesta Danone Cup, fent un paper molt digne arribant a vuitens de final.

gimnastic-ucrania