Gran victòria del Nàstic a Almeria (Pilota)

Els grana han sumat aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada a la Primera Categoria. Els pilotaris del Nàstic ho han fet, a més, en una de les pistes difícils de la lliga, la del Benahadux d'Almeria.

El primer partit, el de paleta amb pilota de cuir el van dispuitar per part tarragonina Kiko Carcasona i Joaquim Laguarda. La parella del Nàstic, amb un joc tan segur com efectiu, s'anotava el primer set per 14-15. Tot i això, la parella andalusa empataria el partit guanyant la segona mànega per 15-10. Els grana van tornar a treure el seu millor joc en el desempat, en el qual es van imposar als locals per 10-7, donant a més el primer punt del dia al Club Gimnàstic.

En el segon partit, el de paleta curta, la parella grana estava formada pels joves Jordi Vergoni i Oscar Rodríguez. La parella, que debutava a la lliga com a visitant, tenia al davant la difícil parella rival formada per Quintanar i Reina. Van ser ells, els locals, qui es van adjudicar el primer set, vencent per 15-8. Superats els nervis del debut, però, la parella grana es va refer i va guanyar la segona partida per 15-8, retornant el cop moral als locals. A més, els tarragonins es van adjudicar el desempat per 10-9 i van sumar el segon punt, i definitiu, pels grana, que aconseguien el primer partit guanyat d'aquesta temporada.

Una victòria que suposa un pas important en el camí cap a la permanència. El proper partit dels grana serà el dia 10 de febrer a casa contra el Deportivo Aóiz de Navarra.