gimnastic-banner-the-beat-challenge

Hacemos ‘Grada Jove’! Hacemos família!

La Grada Jove tornarà a ser, un any més, la zona més econòmica del Nou Estadi. El Nàstic vol potenciar encara més una zona dedicada als més joves. Situada al cor del Gol de Muntanya aquesta només costarà 100€ als abonats, i es pot utilitzar des dels 13 fins als 25 anys. A més, i durant la temporada, es dotarà als integrants d'aquesta zona de diferents elements d'animació, per tal de convertir-la en una de les zones més vives de tot el camp.

Aquesta temporada la Grada Jove serà la més econòmica en exclusiva, ja que es converteix en l'única zona del camp on el preu serà de 100e. El preu del Gol de Mar juvenil s'ha igualat al dels jubilats, com passa a la resta de zones de l'estadi, per tal d'enfoncar el major nombre de gent jove possible cap a aquesta Grada Jove.

Descomptes per a la família

Enguany també tindran avantatges les famílies que disposin de tres o més carnets (entre parella i fills). Els que tinguin 3 carnets se'ls hi aplicarà un 15% de descompte del total del preu, als que en tinguin 4 un 20%, i un 25% als que en tinguin 5 o més. El descompte s'aplicarà en el darrer termini de pagament després de portar elñs diferents comprovants familiars i de pagament dels altres rebuts. 

gimnastic-ucrania