Huracán 2-0 Nàstic

El Nàstic no ha pogut sumar punts en el darrer desplaçament de la temporada. La visita dels tarragonins al Municipal de Manises s'ha tancat amb una victòria per 2-0 dels valencians, que han fet bo el gol de Capdevila en la primera part i han sentenciat en el 91 amb un gol de Fabiani.

La primera ha part al Municipal de Manises ha tingut ben poca història i un minut boig que ha servit als locals per desfer la igualtat en el marcador. Els grana han sortit a l'encontre dominadors, han tingut la possessió en els primers minuts i han posat les arribades a la porteria contrària. Però quan més a prop ha estat el gol tarragoní més ràpid s'ha capgirat el rumb del matx. I és que Marc Martínez ha rematat una bona jugada des de l'interior de l'àrea, el seu xut ha tocat al travesser, la pilota ha botat sobre la línia i el cotraatac l'ha aprofitat l'Huracan per marcar el primer gol. Capdevila ha culminat la ràpida trancisió local, en la qual Sergio no ha pogut fer absolutament res. Amb el domini local en el marcador, els blanc-i-vermells han pres el protagonisme del joc i el monopoli de la pilota. El Nàstic, que ja no dominava com al principi, ha seguit intentant buscar la igualada. Al descans, però, s'hi ha arribat amb avantatge per la mínima dels jugadors valencians.

La segona meitat ha començat amb l'entrada de Pere Mairata per Aleix Coch. Tarragonins i valencians no han aconseguit atacs amb claredat en tota la represa. L'ocasió més clara ha estat un cop de cap dels locals que s'ha estavellat al travesser i, que, després ha aturat Sergio López. Adolfo Baines, que actuava avui d'entrenador, ha donat entrada també a Eugeni i David Haro, que han substituït Joel Coch i Jesús Perera.

Ja en el temps de descompte, però, Fabiani ha aprofitat una bona assistència de Capdevila per fer el segon i tancar el partit.

El darrer partit d'aquesta lliga 2012/2013 el disputarà el Nàstic al Nou Estadi el proper diumenge a les 18h contra el CD Alcoyano.