gimnastic-banner-the-beat-challenge

Interlliga i Primer Trofeu Nacional Ciutat de Tarragona

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Tarragona un dels esdeveniments més importants de patinatge de velocitat d'aquest any a Catalunya; la secció de patinatge de velocitat del Gimnàstic ha estat l'encarregada d'organitzar la Interlliga de comunitats i el Primer Trofeu Nacional de Patinatge de Velocitat Ciutat de Tarragona .

Ha estat un cap de setmana intens, on les curses i l'alt nivell de patinadors s'han donat cita a l'Avinguda Vidal i Barraquer.

Un total de 292 inscrits van participar en les proves, vinguts de llocs tants diversos com Madrid, València, Castelló, Vitòria, Pamplona, Donosti, Saragossa o Barcelona.

Les curses de dissabte eren exclusives per a patinadors federats i diumenge es van combinar les últimes proves de federats amb les espectaculars curses de relleus a l'americana. També van tenir el seu torn els patinadors de categoria promoció.

A l'entrega de premis van assistir-hi el Tinent d'alcalde d'esports el Sr. Xavier Tarrés, el President de la Federació de Patinatge Territorial de Tarragona, Rafel Serrano , el vicepresident del Nàstic Antoni Cirugeda i Jordi Jiménez de la junta del Nàstic, tant dissabte com diumenge també es van apropar a disfrutar de les curses la Delegada d'Esports Gemma Solé i el president del Nàstic, Josep M. Andreu.

Per la seva banda l'equip del Nàstic va presentar una trentena de participants, la majoria en categories promoció i molts d'ells van fer pódiums. Alexandra Palos per la seva part en federats, va pujar al pòdium amb la tercera posició en la seva categoría, tot i patir una caiguda.

Aquest esdeveniment ha servit per consolidar el patinatge de velocitat a Tarragona, un esport que cada vegada te més adeptes.

L'organització a quedat molt satisfeta per el gran nombre de participants i públic i també per la gran col•laboració i facilitats que han rebut per part d'ajuntament i Guàrdia urbana i també amb les petites ajudes que ha rebut de petits comerços per poder tirar-ho endavant econòmicament. Després d'aquests bons resultats, ja s'està pensant en l'edició 2014, esperant poder establir aquest trofeu nacional a la nostra ciutat com un referent de patinatge de velocitat.
 

gimnastic-ucrania