gimnastic-banner-the-beat-challenge

Invitació presentació ‘I si ho fem junts…’

Benvolguts i Benvolgudes,

Des del Gimnàstic de Tarragona els convidem a la presentació de l’espot de la campanya ‘I si ho fem junts…’, que es presentarà el proper dilluns 1 de juliol a les 21h als jardins del Teatre Metropol (Rambla Nova, 46).

La presentació comptarà amb la presència del president del Gimnàstic, el senyor Josep Maria Andreu. A més de la salutació del president, l’empresa creadora de la campanya, Innovarout, explicarà el projecte als presents a través del seu màxim responsable, el senyor Maurici Segú, qui estarà acompanyat pels membres del departament de comunicació i màrqueting del Nàstic. A més, es farà l’agraïment a les altres entitats que han participat de la confecció de la campanya, com són Rambla Digital o el grup musical tarragoní LeCirke.

L’acte estarà acompanyat per un aperitiu que ens oferirà el patrocinador del Nàstic Fleca Flaqué i per una copa de benvinguda, cortesia del cava oficial del Nàstic, el de la Vinícola de Nulles, Adernats.

Volem ‘Fer-ho junts’ i és per això que estaríem molt agraïts de poder comptar amb la seva presència en aquest acte simbòlic que, a la vegada, estarà emmarcat dins del dia d’arrencada de la campanya 2013/2014.

Preguem ens confirmin la seva assistència al correu comunicacio@gimnasticdetarragona.cat

Atentament,

Xavier Ribera

Director de comunicació  

gimnastic-ucrania