Jesús i Maria 1-4 Nàstic

El Nàstic ha superat avui l'eliminatòria de Copa Catalunya contra el Jesús i Maria. Els grana ho han fet amb un marcador d'1 a 4, i amb gols de Perera, Marcos, David Sánchez i Molina. La proper eliminatòria, els de Castillejo, la disputaran el cap de setmana vinent contra el vencedor del Rapitenca-Reus.

El tècnic grana ha alineat d'entrada Reina, Calavera, Xisco Campos, Viale, Verdú, Beñat, Molina, David Sánchez, Lago Junior, Perera i Marcos. Els grana han tingut la primera oportunitat dels tarragonins ha estat per David Sánchez. El seu xut, però, s'ha estavellat al pal. Al minut 25 de partit, el pitxitxi de la pretemporada grana, Jesús Perera, ha inaugurat el marcador. L'extremeny ha aprofitat una centrada des del cantó dret i una mala sortida del porter local per fer el primer del partit. Només sis minuts després Marcos faria el segon de penal. En la jugada de la pena màxima l'àrbitre ha expulsat el central localm deixant amb deu el conjunt ebrenc. A la mitja part s'ha marxat amb el 0-2 al marcador.

A la represa Castillejo no ha mogut la banqueta i als quatre minuts David Sánchez ha fet el tercer. El migcentre grana ha servit un córner directe que ha acabat en gol olímpic. El gol local ha arribat unes jugades després, quan Albert retallaria distàncies, col·locant l'1 a 3 en el marcador.

El primer moviment de banqueta de Castillejo ha arribat al minut 66, quan el navarrès ha donat entrada a Rocha en el lloc de Beñat. Sis minuts més tard, al 72, Querol ha substituit Lago Junior. Just abans del canvi Reina ha fet una gran aturada en un llençament directe de falta. El tercer en entrar de refresc al conjunt grana ha estat Giner, que en el minut 75 ha entrat per Perera, autor del primer gol. Al minut 80 Xavi Molina ha fet el quart. El migcampista tarragoní ha rematat amb el cap al primer pal un bon córner servit per David Sánchez, que suma una altra assistència de gol en aquesta pretemporada.Just després després del gol han entrat Fran, Aleix i Juanjo per Marcos, Xisco i Viale. Amb el resultat d'un a quatre s'ha arribat al final del partit.

El proper partit de Copa Catalunya pels tarragonins serà el cap de setmana que ve, contra el guanyador de l'eliminatòria entre la Rapitenca i el Reus, en un partit que es disputarà demà dissabte.