gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jocs escolars del Prat de patinatge de velocitat

Durant tres caps de setmana s'estan celebrant els Jocs Escolars del Prat de Patinatge de Velocitat, en els quals la secció de Patinatge de velocitat del Nàstic s'hi ha presentat per primer cop amb patinadors federats; d'un total de 16 patinadors del Club estan participant en aquesta lliga escolar , cinc del quals són federats, i obtenint bons resultats.
Aquest cap de setmana cal destacar els resultats en federats d'Iñaki Jambrina i Jan Smith, 2a i 4a posició en categoria Juvenil; Gerard i Enric Ros 4s en Benjamí i Infantil; Ania Blanca 7a en Benjamí. També a participat en Màster Federats Alexandra Palos, que ha obtingut una segona posició.

En categories escolars han participat Júlia Juncosa (2a en cadets), Vanesa Lopez (2a en màster), Xènia Foix (tercera en prebenjamí), Oriol Foix (3r en Benjamí), Victor Jordà (2n en aleví), Blanca Riu i Valeria Massalles (4a i 7a en Aleví femení) i Ariadna Blanca (8a Prebenjamí) .
Aquestes curses estan servint a l'equip per estrenar-se com a patinadors federats i també a animar als nous patinador en categories escolars a participar en aquest tipus d'esdeveniments.
Diumenge que ve serà la prova definitiva i l'entrega de premis que computaran amb els resultats de les tres proves.

gimnastic-ucrania