gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Caixa patrocina el futbol base

Avui s'ha presentat el nou patrocinador del futbol base del Gimnàstic, 'La Caixa'. L'entitat financera es converteix doncs en la nova imatge (juntament amb Parc Centra i Toyota) de la pedrera grana. L'acte de presentació s'ha fet aquest migdia a la Sala VIP – Empreses, i hi han pres part el director general del Nàstic, el senyor Lluís Fàbregas; el director d'àrea de Negoci de La Caixa a Tarragona, el senyor Enric Dalmau; i el director de màrqueting grana, el senyor Quim Espinosa.

Fàbregas ha destacat la importància de tenir un company de viatge com La Caixa, que segueix al costat del Nàstic i augmenta la seva col·laboració. Fàbregas ha recodat que aquest suport hi és des de fa moltes temporades però que aquesta s'amplia i es centra molt en el futbol base del Nàstic.

 Per la seva banda, el senyor Dalmau ha recordat el compromís de La Caixa amb el Nàstic i la ciutat, a més de la seva aposta pels valors socials. Uns valors que, com ha explicat, es veuen clars i es volen reflectir en aquesta aposta pels més joves. Perquè com a esport d'equip que és el futbol, la importància de treballar en equip, el respecte als companys o el saber guanyar i saber perdre són fonamentals. I la sevas entitat vol invertir en tots ells.

A partir d'ara, doncs, La Caixa serà present en totes les samarretes dels jugadors de la pedrera del Nàstic, incorporant el seu logotip a la màniga d'aquestes.

Podeu trobar totes les fotografies d'aquest acte al canal flickr del Nàstic, concretament a http://www.flickr.com/photos/nastictarragona/sets/72157625284866763/

gimnastic-ucrania