gimnastic-banner-the-beat-challenge

La camiseta de los socis ya está aquí

Aquest migdia s'ha presentat la segona indumentària oficial del primer equip, la samarreta que porta el nom de tots els socis del Gimnàstic de Tarragona. El director general de la SAD, el senyor Lluís Fàbregas, ha estat l'encarregat de presentar aquest projecte ha buscat vincular els socis a la vestimenta oficial. "La totalitat dels socis estarà present als partits" ha dit Fàbregas, que ha fet incís a que són la força de l'entitat. Lluís Fàbregas ha explicat que es segueix un procés de vinculació que ja va començar fa tres amb la samarreta negra que duia els noms de totes les poblacions de la província.

Per la seva banda, el director de màrqueting, el senyo Quim Espinosa, ha explicat que, a partir d'avui, ja es pot comprar a la Botiga OnLine del Nàstic, i a partir de dijous estarà ja a la Botiga. El preu de venda és de 50€, tot i que els socis la poden comprar a 40€, ja que tenen un descompte en el talonari que se'ls va entregar amb el carnet (només una vegada.

Espinosa ha aprofitat per a fer balanç del llançament de la nova línia d'enguany i ha assegurat que, a aquestes alçades, s'ha superat en un 20% les vendes de samarretes respecte l'any anterior. El departament en fa una valoració molt positiva. A partir d'avui, també, es pot comprar ja el nou xandall.

Tot seguit a aquesta atenció als mitjans, tothom s'ha traslladat a la nova Sala VIP – Club Empreses, on el jugador del primer equip Juan Domínguez ha lluit ja la nova samarreta.

gimnastic-ucrania