gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Pobla finalitza quarta en el campionat i espera el sorteig de demà a Madrid

La derrota d'aquest diumenge per 1-0 a camp del Cornellà, combinada amb el triomf del Manlleu per 0-4 a Vic ha provocat que el CF Pobla de Mafumet hagi finalitzat en quarta posició el campionat de la lliga regular. El gol del Cornellà ha arribat al minut 38 de la primera part, obra de Didi. Tot i el resultat el final del Nàstic ha realitzat una temporada excel·lent que li permet per segon any consecutiu classificar-se per fer el playoff d'ascens a 2ª B.

L'equip ha estat en zona de playoff 27 de les 38 jornades de lliga. En la primera volta en van ser 13, i les 14 restants a la segona. El filial del Nàstic va ser líder del grup V de la Tercera divisió en la jornada 16. També ha ocupat la 2a plaça en 3 ocasions, 12 cops ha estat en tercera posició i 11 en la quarta. La ratxa consecutiva més destacable en que l'equip ha estat en zona de playoff ininterrompudament ha estat de la jornada 11 fins a la 23, en que hi va estat durant 13 jornades seguides.

El president del CF Pobla de Mafumet Josep Mir, acompanyat de Lluís Tatay com a delegat del club, a més de Estefanía Serrano, com a regidora d'esports del consistori, i d'Helder Moya, com a responsable de comunicació de l'entitat, estaran present aquest dilluns dia 14 de maig al sorteig del playoff d'ascens a 2ª B. Aquest es portarà a terme a Madrid, a la seu de la Real Federación Española de Fútbol, a las Rozas.
 

gimnastic-ucrania