gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Pobla, lider de Tercera 385 dies després.

El CF Pobla de Mafumet torna a comandar la classificació de Tercera divisió 385 dies després del últim cop. La derrota aquesta tarda del RCD Espanyol B a camp del Amposta ha col·locat al filial del Nàstic com a capdavanter del grup català. Això no passava des de el diumenge 7 de novembre de 2010, quan, per primera vegada a la història, el conjunt poblenc es va situar primer.

Novament, i per primera vegada aquesta campanya, les joves promeses del planter grana han portat el nom del municipi de La Pobla de Mafumet al lloc més alt, un fet que omple d'orgull al president Josep Mir 'aquesta setmana podem treure pit, però cal anar amb peus de plom que resta molt de campionat. Cal felicitar a uns jugadors i cos tècnic que ara mateix demostren que no tenen sostre' subratlla el màxim responsable de l'entitat. Per la seva part, el tècnic Kiko Ramírez assegura que aconseguir ser líders ara ' és un premi, però els lideratges quan valen és a final de temporada. Així que hem d'estar contents però relativitzar-ho tot amb molta calma'.

El president Josep Mir ha rebut infinitat de felicitacions durant la tarda, de gent vinculada al món del futbol i que l'ha trucat per donar-li l'enhorabona. Mir també ha traslladat aquesta bona notícia a Joan Maria Sardà, alcalde de La Pobla i que afirma convençut que 'el futbol ens en deu una de ben grossa de l'any passat, a veure si enguany podem donar la campanada'.
El filial grana entrena demà al matí, en que serà la primera sessió setmanal. Dimarts jornada festiva. La Pobla pensa ja en el rival de diumenge a les 12:00 h. en el duel que l'enfrontarà contra el AE Prat.

Per últim dir que el cop que va rebre Xavi Boniquet a la tibia en el partit disputat a Vic no és de gravetat i el jugador podrà exercitar-se aquesta setmana sense problemes.

gimnastic-ucrania